Hieronder vindt je een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat de vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar het volgende nummer:0341-353571
 

- Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen €3,95. Bij besteding van €50 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.
 

- Hoe werkt het als ik iets wil retourneren en/of ruilen?

Wij proberen je natuurlijk zo goed mogelijk te informeren over de artikelen op onze site. Mocht een artikel toch niet zijn wat je ervan verwacht had, dan kan deze geruild of geretourneerd worden. De klant is echter gehouden het artikel op eigen kosten te retourneren. Voor retourneren of ruilingen gelden enkele voorwaarden. Artikelen die via www.lachicana.nl zijn gekocht, kunnen zonder opgaaf van redenen worden geruild of retour genomen, mits:


- Deze artikelen uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst op het afleveradres retour aangemeld worden via de website.
- De artikelen nog in originele staat van verzending zijn, voorzien zijn van de originele aangehechte labels en in de originele verpakking worden teruggestuurd.
- Artikelen die in de uitverkoop zijn gekocht mogen uitsluitend geannuleerd worden conform artikel 9b en niet geruild of geretourneerd worden.
- De artikelen welke voor retour zijn aangemeld, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan ons geretourneerd zijn.

 

- Wat moet ik doen als ik een vraag heb?

Dan kun je contact opnemen door middel van ons contactformulier dat in de webshop te vinden is of bel naar het volgende nummer:0341-353571

 

- Hoe kan ik betalen?

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten.

Betaling bij ons is mogelijk door middel van:


- iDeal: Als je bankiert via internet bij de Rabobank, SNS bank, ING (postbank) of ABN AMRO kun je via onze site op een veilige manier de betaling van uw bestelling afhandelen. Na het plaatsen van je bestelling, kiest je voor de betaalmethode iDeal. kiest voor de bank waarbij je bankiert en vervolgens volgt de procedure die je gewend bent met internet bankieren. In de regel wordt uw betaling nog dezelfde werkdag verwerkt.
- Betaling door bankoverboeking: regel zelfstandig binnen 7 werkdagen de betaling van de bestelling onder vermelding van naam, woonplaats en ordernummer
.

 

- Heb ik garantie op spullen die ik bij jullie koop?

Er is garantie op eventuele weeffouten, stoffouten of anderszins, dit moet dan wel gemeld worden binnen 7 dagen na ontvangst. Overige klachten op de nieuwe collectie zullen individueel worden behandeld.

Artikelen waarbij staat vermeld dat deze niet meer geruild of geretourneerd kunnen worden, vallen buiten de garantie. 

 

© 2013 - 2018 La Chicana | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel